U okviru internih aktivnosti za zaposlene, organizovali smo još jednu kulinarsku radionicu – ovoga puta inspirisanu bundevom.
Tokom radionice, učesnici su imali priliku da kroz praktičan rad otkriju koliko je bundeva svestrana i inspirativna namirnica – od slanih jela i kremastih čorbi, do ukusnih jesenjih poslastica, pripremljenih uz neizostavne Dijamant proizvode.
Radionica je okupila kolege iz različitih sektora – finansija, korporativne bezbednosti, marketinga, nabavke i kontrolinga – koji su zajedno pokazali da su timski duh, saradnja i kreativnost ključni sastojci svakog uspeha.
Posebnu toplinu događaju uneo je i naš „Bundeva kutak“, u kojem su učesnici mogli da zabeleže divne uspomene uz objektiv kolege Igora Dunđerskog, koji je ovom prilikom preuzeo ulogu fotografa.
Hvala svim učesnicima na pozitivnoj energiji, timskom duhu i inspiraciji kojom su još jednom pokazali da se najbolji rezultati stvaraju – zajedno. 💛