Priprema

Juneće meso iseckajte na kockice, a kupus na rezance, pa ih kuvajte sat vremena. Cveklu, šargarepu, peršunov koren i crni luk iseckajte na kolutiće, pa ih dinstajte petnaestak minuta. Potom povrće dodajte junetini i kupusu. Pripremite zapršku od brašna i Dijamant ulja, pa je sipajte u boršč. Dodajte oljušten krompir i paradajz i kuvajte dok sve povrće ne postane meko.
Pre serviranja, u boršč sipajte čašu kiselog mleka.

Potrebno

  • 500g junetine
  • 200g kupusa
  • 500g cvekle
  • 1 šargarepa
  • 1 koren peršuna
  • 1 glavica crnog luka
  • tri krompira
  • 3 paradajza
  • 50g šunke
  • 1 kašika brašna
  • 1 kašika Dijamant ulja
  • čaša kiselog mleka
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap