Priprema

Paradajz i šunku sitno iseći i staviti u činiju. Zatim narendati jaja, dodati majonez, senf, biber i so, a zatim lagano promešati smesu. Francuski hleb izdubiti, odnosno odstraniti sredinu i napuniti smesom.

Potrebno

  • 1 francuski hleb (oko 300 g)
  • 200 g praške šunke
  • 200 g paradajza
  • 2 barena jajeta
  • 100 ml Dijamant Classic majoneza
  • 20 g senfa
  • biber
  • so
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap