Priprema

Od navedenih namirnica umesiti testo i ostaviti da se odmara 20 minuta. Zatim podeliti testo na 30 obgica. Svaku obgicu razviti i seći na četiri trougla, staviti nadev i napraviti kifle. Formirane kifle ostaviti da se odmaraju 30 minuta. Nakon toga ih peći na 200 stepeni, 20 minuta.

Potrebno

Za testo:

  • 600g brašna
  • 250g Dijamant Classic margarina
  • 30g kvasca
  • 1 jaje
  • 200ml mleka
  • 60g kisele pavlake

Za nadev:

  • 300g sira
  • 120g kisele pavlake
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap