Priprema

Margarin umutiti sa žumancetom, dodati nadošli kvasac, malo soli, kačkavalj i brašno, pa zamesiti meko, glatko testo. Razvući ga na dasku posutu brašnom,   modlom vaditi perece i slagati ih u uljem podmazan pleh. Svaku perecu premazati  razmućenim žumancetom i posuti kimom ili susamom, po želji, i ispeći.

Potrebno

  • 500 g brašna
  • 250 g Dijamant Classic margarina
  • 1 žumance
  • 150g rendanog kačkavalja
  • malo soli
  • 1 kvasac
  • 1 dcl mleka
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap