Skip to content
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
SR
EN
Potaž od bundeve na Katarinin način
Sastojci za potaž od bundeve:
1 hokaido bundeva
1 crni luk
1 veći čen belog luka
1 kašika
Dijamant Način Natur začina
200ml kokosovog mleka
200 ml vode
prstohvat muskatnog oraščića
semenke golice
ulje po izboru
biber
so
Tagged
dijamant način
,
katarina sharon
,
kuvajte na naš način
,
potaž od bundeve recept
,
recept
,
vege recepti
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti