Dijamant način – začini Italije

U zemlji gde nastaje umetnost, muzika, moda, dizajn i arhitektura, svaka regija, veliki ili mali grad, ima i svoju tradicionalnu kuhinju. Italijanska kuhinja je poznata po mnoštvu ukusa i začina i jedna je od najpopularnijih u svetu.

Ne morate da odete u Italiju da biste jeli pastu ili lazanje, jer uz pomoć Dijamant Način začina Italije u svom domu možete pripremati ova jela.

Home / Proizvodi / Dijamant / Način / Dijamant način – začini Italije

Dijamant način – začini Italije

U zemlji gde nastaje umetnost, muzika, moda, dizajn i arhitektura, svaka regija, veliki ili mali grad, ima i svoju tradicionalnu kuhinju. Italijanska kuhinja je poznata po mnoštvu ukusa i začina i jedna je od najpopularnijih u svetu.

Ne morate da odete u Italiju da biste jeli pastu ili lazanje, jer uz pomoć Dijamant Način začina Italije u svom domu možete pripremati ova jela.

Živi život sa ukusom, svaki dan, na Dijamant način!

Dijamant Način začini Italije kombinacija su sedam različitih biljaka, nosioci su oznake „Izabrani proizvod godine“, sadrže samo morsku so i u potpunosti su bez pojačivača ukusa.

Hranljive vrednosti
Energija
608,2 kJ
(146,8 kcal)
Masti
4,8 g
Ugljeni hidrati
10,7 g
Proteini
5,5 g
Vlakna
19,37 g
So
59,17 g

Pakovanje

Dijamant način – začini Italije možete pronaći u pakovanju od: 25 g

DIJAMANT KUHINJA
Isprobajte uz
pripremu naših recepata
Pasta sa 4 sira u bešamel sosu
Pročitajte recept
Caprese zalogaji
Pročitajte recept
Torta sa spanaćem
Pročitajte recept
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap