Home / U sve se meša ljubav / Заувек у срцу

Заувек у срцу

2019-11-23_5dd927f7790c0_76635667_563347274482137_7816478159573876736_n

Нешто ме је тог лета вукло селу и својој баки. Те 2014-е иако сам градска девојка остала сам двадесетак дана код своје сада покојно баке на селу. Када затворим очи видим је као да стоји испред мене опасана белом кецелјом са нежним цветићима на себи и прави ми мој омиљени колач Манчмелоу. Мек, кремаст, чоколадан и још преливен чоколадом али пре свега домаћи. Тог лета тражила сам да ме научи да га направим и мислим да сам у тих двадесетак дана направила три или четири колача. Била сам пресрећна јер сам сада и ја знала да га направим али оно што нисам знала јесте да ће то бити последње лето које ћу провести код моје баке, да ће ми колачи које смо заједно правиле бити последњи које ми је учећи ме она правила. Сваки пут када правим овај колач сећам се како ми помаже и даје савете, у мирису колача осетим њу, док ме укус враћа у то лето. За опис овог колача само је једна реченица потребна –Заувек у срцу.

Podeli sa drugima:
Povezani članci
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap