Priprema

Meso skuvati u 3l vode, pa dodati iseckan zelen, malo soli i bibera u zrnu. Kuvanoj supi dodati napravljenu zapršku od malo ulja, 2 glavice iseckanog crnog luka, 2 kašike brašna i soka od limuna.

Potrebno

  • 500g pilećeg i jagnjećeg mesa
  • 3l vode
  • 1 veza zeleni
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 kašike brašna
  • sok od pola limuna
  • ½ l mleka
  • 2 jajeta
  • malo Dijamant ulja
  • so, biber
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap