Priprema

U posudu sipati ulje, dodati sitno iseckanu glavicu crnog luka, mleveno meso, malo prodinstati, pa staviti izrendan krompir i izrendanu šargarepu i nekoliko zrna bibera. Sve zajedno dinstati 5 minuta, pa naliti 2l tople vode i posoliti. Kada je čorba skuvana, začiniti je razmućenim jajetom i sitno iseckanim peršunovim lišćem.

Potrebno

  • 200g mlevenog mesa
  • 2l vode
  • 1 šargarepa
  • 1 krompir
  • 1 kašika Dijamant ulja
  • 1 jaje
  • 1 glavica crnog luka
  • so, biber u zrnu, peršun
izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom