Skip to content
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
SR
EN
Čuvanje keksa
Suvi keks je uvek dobro čuvati u zatvorenoj posudi kako bi zadržao hrskavost i svežinu.
Kod mekših keksića u posudu je dobro staviti koricu narandže ili jabuke koja će keks duže očuvati mekšim
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti