Priprema

Rernu stavite na 180oC i ostavite da se greje.

Manju tepsiju obložite papirom za pečenje.

Na pari otopite margarin i tamnu čokoladu. Dodajte pekmez i šećer, dobro promešajte.

U tu smesu prosejte kakao, brašno i prašak za pecivo, sve dobro promešajte.

Jaja posebno umutite viljuškom, pa dodajte smesu, opet sve dobro izmešajte. Jajima će trebati oko 30 sekundi da se povežu sa smesom. Mešajte dok se sve ne spoji.

Izlijte u kalup i stavite da se peče oko 20 minuta.

Potrebno

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap