Priprema

Iseckajte hleb na kriške i poslažite ih u vatrostalnu posudu. Umutite jaja sa šećerom i vanil šećerom, dodajte cimet, suvo grožđe i mleko, pa prelijte preko hleba i obavezno stavite u frižider da odstoji nekoliko sati. Potom izvadite iz frižidera, preko složite komadiće margarina i pecite oko 20 minuta da puding odozgo porumeni.

Potrebno

  • 500g starog hleba
  • 4 jaja
  • 0.5l mleka
  • 200g šećera
  • 2 kesice vanilin šećera
  • 100g suvog grožđa
  • pola kašičice cimeta
  • 70g margarina
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap