Priprema

Povrće naseckati sitno i obariti, jaje takodje. Krastavce i jabuke sitno iseckati i pomešati sa obarenim povrćem. Dodati majonez, pavlaku, senf, malo limunovog soka, so i sve dobro izmešati.

Potrebno

  • 500g Krompira
  • 250g Šargarepe
  • 250g Graška
  • 100g korena celera
  • 50g korena peršuna
  • 1 veća kisela jabuka
  • 1/2 teglice kislih krastavaca
  • 300ml Dijamant Classic majoneza
  • 200ml Kisele pavlake
  • 100ml senfa
  • so
  • limunovog soka po ukusu
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap