Home / Novosti / Mladi poslastičar / I Radionica Mladi poslastičar – Ugostiteljsko turistička škola u Beogradu

I Radionica Mladi poslastičar – Ugostiteljsko turistička škola u Beogradu

Prva radionica mladi poslastičar Beograd 15.11.

Ugostiteljsko turistička škola u Beogradu 02.12.2017

Projekat je otpočeo posetom Ugostiteljsko turističke škole u Beogradu, čiji su učenici imali priliku da upoznaju svog iskusnog kolegu i od njega čuju najznačajnije savete za uspešnu karijeru u poslastičarstvu. U nastavku druženja, učenici su svoje veštine, ali i novostečeno znanje, prikazali na školskom takmičenju, pripremajući Milfej sa voćem, kremasti kolač koji je osvežava već na prvi pogled, nakon čega su članovi žirija – nastavnice i idealni domaćini, Milica Mitrović Vidović i Dara Stevanović, i Zdravko odabrali pobednike koji će se takmičiti na finalnom okršaju svih učenika iz pet škola učesnica.

Milica Oruč, Milica Đurđević i Luka Petrović istakli su se što se celokupnog utiska tiče, ali svako je imao nešto što ga je učinilo pobednikom, bilo da je to priprema testa, krema ili izrvstan aranžman. Ipak, srećan sam što vidim da se i od dece u ovom uzrastu mogu očekivati prava remek-dela, kao i što sam uživao u posmatranju svih ovih veštih takmičara i umeću desetoro mladih kolega“, kaže Zdravko.

Pogledajte kratak video o prvoj radionici i  galeriju slika:

Podeli sa drugima:
Povezani članci
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap