Kako bi vaše torte zablistale i bile primamljive, za njih možete izraditi ukusne i efektne čokoladne motive. Izrada je zapravo jednostavna, a ovo su potrebni koraci:

  • Čokoladu nalomite na kockice pa je na laganoj vatri otopite na pari uz neprestano mešanje.
  • Otopljenu čokoladu izlijte na pek papir (papir za pečenje) i ravnomerno razvucite te ostavite da se malo stisne/ohladi.
  • Razne kalupe utisnite u čokoladnu podlogu i slažite dobijene motive na drugi komad pek papira.
  • Ostavite da se potpuno ohlade, može i u hladnjak.

Nakon što se ohlade, ove motive možete koristiti kao odličan dodatak vašim tortama i kolačima. Mljac!

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap