Skip to content
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti
SR
EN
Jagnjetina na kestenu na Prokuvaj način
Sastojci za jagnjetinu na kestenu:
2,5kg jagnjećeg buta
1,5kg kestena
50ml
Dijamant Način ulja sa ukusom belog luka
50gr
Dijamant Način grill začina
400gr mešavine zelenih salata
1 kašika
Dijamant Način čili džema od maline
50 ml jogurta
Tagged
dijaman grill začin
,
dijamant način
,
dijamant način malina čili džem
,
dijamant način ulje sa ukusom belog luka
,
jagnjetina
,
jagnjetina i kesten
,
kuvajte na naš način
,
prokuvaj
,
recept
,
recept za jagnjetinu
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom
Dijamant predstavlja novu bocu ulja
O nama
Brendovi
Dijamant
Dobro jutro
Omegol
Kikindski mlin
Industrijski program
Recepti
Karijera
Saradnja
Novosti