Priprema

Tvrdo kuvana jaja prepolovite uzduž i izvadite žumanca, a belanca poređajte na tanjir na kome ćete jaja poslužiti. Tunjevinu i žumanca usitnite viljuškom, dodajte majonez, a onda posolite i pobiberite po ukusu . Odsecite beli deo mladog belog luka i iseckajte ga sitno, pa dodajte pripremljenoj masi. Sve dobro izmešajte, probajte i dodajte malo soka od limuna. Napunite jaja i odozgo ih pospite narendanom šargarepom. Ukrasite majonezom i seckanim peršunom, pa stavite u frižider da se dobro ohlade.

Potrebno

  • 10 kuvanih jaja
  • 300 ml Dijamant Light majoneza
  • 1 konzerva tunjevine
  • struk mladog belog luka
  • 2 šargarepe
  • so
  • biber
  • malo soka od limuna
  • peršun
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap