Priprema

Bundevu isecite na kocke i poređajte ih u vatrostalnu činiju prethodno podmazanu uljem. Preko bundeve pospite pirinač, prekrijte još jednim slojem bundeve, pa pospite šećerom i rendanom korom pomorandže. Sud poklopite i na tihoj vatri kuvajte dok bundeva i pirinač ne omekšaju. Kad se masa ohladi, sipajte je u čaše i odozgo dekorišite šlagom ili topljenom čokoladom.

Potrebno

  • šoljica bundeve
  • šoljica pirinča
  • šoljica šećera
  • izrendana kora pomorandže
  • šlag ili topljena čokolada
  • Dijamant ulje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom