Kuglof

2020-01-08_5e160c2424308_20190628_124001

Ja stvarno volim da pravim kuglof. Znammm Lako i brzo se sprema ne iziskuje mnogo truda ni vremena. Ne volim dugo vremena da se zadržavam u kuhinji. I tomi je poznato, znam te ceo život. Počela sam da čitam knjigu koja te prosto mami da je čitaš, ne da ti da je ispustiš iz ruku, to su one knjige koje se čitaju u jednom dahu. I to znam, spakuj i meni par knjiga mami da ponesem, ali neko lako štivo. Bez vampira, veštica i putovanja kroz vreme. Dobrooo Daj i recept za kuglof, mami da dam. Mami, ja mislila tebi. Koliko si to čokolade stavila? Više od 400g. Pa da kad je nisi kupovalaaaaa Nisam, ti si mi je poklonila. Evo recept.

Podeli sa drugima:
Povezani članci
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap