Mediteranska salata

Priprema:

U teglicu ubacite sastojke za dresing i dobro ih promućkajte. Čuvajte u frižideru do služenja. 

U dubokoj činiji pomešajte leblebije, čeri, luk i krastavce. Izmrvite fetu preko svega i zalijte dresingom pa lagano promešajte da dresing dopre do svakog sastojka. 

Ostavite da salata odstoji 5 minuta pa je poslužite. 

Sastojci:

  • 250g skuvanih leblebija, ispranih i oceđenih
  • 1 ljubičasti luk, nasečen na trakice
  • 150g čeri paradajza
  • 1 veliki krastavac, isečen na trougliće
  • 150g grčke fete

Dresing:

  • 2 kašičice origana
  • 5 kašika Omegol ulja
  • 3 kašike limunovog soka
  • 1 ćen belog luka, ispasiran
  • 2 kašičice šećera
  • so i biber po ukusu
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap