Priprema

Krompir obariti u ljusci, ohladiti ga. Skuvati jaja i odvojiti belanca od žumanaca. U staklenu činiju izrendati red krompira i premazati ga majonezom Classic, izrendati šunkaricu, pa opet red krompira, majonez Classic, rendani krastavci, krompir, majonez Classic, kačkavalj, izrendan krompir, majonez, izrendana barena belanca i tako dok se ne utroše svi sastojci. Salatu premazati majonezom Classic i dodati izrendani kačkavalj i žumanca.

Potrebno

  • 300 ml Classic majoneza
  • 500 g krompira
  • 4 jajeta
  • 200 g šunkarice
  • 200 g kiselih krastavaca
  • 200 g kačkavalja
izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom