Priprema

Razlijte testo u šest odvojenih modli. Rastopite margarin u tiganju i propržite crni luk tako da dobije zlatastu boju. Razdelite smesu u modle. Izmešajte jaja, kiselu pavlaku i samleveni oraščić. Sipajte u svaku modlu, pospite sirom i pecite 20 minuta na 220 stepeni.

Potrebno

  • 3 sloja lisnatog testa
  • 60 g Dijamant Classic margarina
  • 4 glavice crnog luka iseckanog na listiće
  • 4 ulupana jajeta
  • 435 g kisele pavlake
  • kašičica samlevenog oraščića
  • 180 g izrendanog kačkavalja
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap