Posni kanapei sa majonezom

Volite sendvičiće sa šunkom, majonezom i krastavčićem, koje pamtite iz osnovne škole, sa rođendana drugara? Onda ste zaljubljenik i u kanapee iako to možda niste znali. Došlo je vreme da se svemu nadene neko fino ime, pa eto, pretrpeše i omiljeni zalogajčići iz detinjstva. Ime su dobili (promenili) po ugledu na dekorativne francuske sendvičiće koji mogu biti od krekera, hleba ili lisnatog testa. Evo jednog ukusnog primera:

Priprema:

Na svako parče namazati margarin, zatim i malo majoneza. Posložiti zelenu salatu, sušeni paradajz i maslinu. Dodati majonez na koji ćete staviti korijander a sa strane samo kap senfa na koji složite dva zrna nara. Sve pobiberiti i ponoviti jedno dvadesetak puta.

Sastojci:

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap