Priprema

Na vlažne platnene salvete rasporediti oblande, kako bi omekšale. Na tihoj vatri rastopiti margarin sa šećerom, potom dodati iseckane smokve, suvo grožđe, orahe, umućena jaja i čokoladu, pa mešati da se svi sastojci sjedine. Na kraju umešati i rendanu koru limuna. Pripremljeni fil podeliti na pet delova. Premazati listove oblandi i urolati pet rolnica.

Potrebno

  • pakovanje oblandi
  • 150g seckanih oraha
  • 250g Dijamant Classic margarina
  • 2 jajeta
  • 250g kristal šećera
  • 100g čokolade za kuvanje
  • 150g seckanih smokava
  • malo rendane kore limuna
  • 150g suvog grožda
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap