Priprema

Papriku iseći na trake, luk iseći na kolutove. Pasulj isprati i pomešati sa lukom i paprikom. Dodati iseckan peršun, Mediteran ulje, sok od limuna i začine, pa sve pažljivo promešati. Servirati hladno.

Potrebno

  • 400g pečenih paprika
  • 250g kuvanog crvenog pasulja iz konzerve
  • 70g mladog crnog luka
  • 1 supena kašika seckanog peršuna
  • 20g Mediteran ulja
  • 2 supene kašike sokoa od limuna
  • 2-3 čena belog luka
  • So biber začini po ukusu
  • Malo ljute papričice po ukusu
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap