Priprema

Tvrdo kuvana jaja iseći na kriške, dodati na kolutove isečen mladi luk, sitno iseckanu mirođiju, posoliti, pobiberiti, preliti uljem Omegol, sirćetom i sve dobro izmešati.

Potrebno

  • 6 tvrdo kuvanih jaja,
  • 2 vezice mladog luka,
  • 1 vezica mirođije,
  • 100 ml ulja Omegol,
  • 2 kašike sirćeta,
  • so,
  • biber.
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap