Priprema

Ljuštilicom isecite šargarepu uzduž, na tanke, dugačke, listove. Začinite je prelivom koji ćete napraviti sjedinjavanjem Omegol ulja, soka od limuna, sitno isečenog luka, đumbira, kima, malo soli i bibera.

Potrebno

  • 3 srednje šargarepe
  • 5 kašika Omegol ulja
  • sok od jednog limuna
  • 1 mladi crni luk
  • narendan đumbir, ispečen i usitnjen kim, so i biber.
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap