Priprema

Iseckati paradajz i pomorandžu na kolutove, a papriku na prstenove. Staviti u posudu iseckanu tunjevinu, maslinke, paradajz, papriku i pomorandžu. Dodati sirće (po ukusu) šećer, so i biber. Preliti majonezom i sve polako izmešati. Gotovu salatu izručiti u činiju za serviranje i oko nje poređati isečena jaja.

Potrebno

  • 1 konzerva tunjevine
  • 100g maslinki
  • 2 paradajza
  • 50g majoneza
  • 1 zelena paprika
  • 1 pomorandža
  • 1/2 kašičice šećera
  • 4 tvrdo kuvana jaja
  • sirće po ukusu
  • biber, so
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap