Priprema

Izlupati šnicle od pilećih prsa i po ukusu ih začiniti. Na svaku staviti krišku sira i suvo meso, prethodno iseckano na kockice, uviti kao sarmice i poređati u vatrostalnu činiju, predhodno namazanu margarinom. Kada su sve složene, naliti ih vodom,  odozgo posuti tankim kriškama margarina, poklopiti ih i peći. Ukoliko želite, pred kraj pečenja možete dodati i malo neutralne pavlake.

Potrebno

  • 500 g pilećih prsa
  • 100g suvog mesa (šunke, kulena i sl.)
  • nekoliko kriški rezanog trapista
  • so
  • biber
  • suvi začin
  • Dijamant Classic margarin
  • 1/2 dcl vode
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap