Priprema

Krompir isecite na kocke, skuvajte ga u slanoj vodi i dobro ocedite. Preručite ga u činiju sa kuvanim kukuruzom šećercom. Šunku iseckajte na sitnije kockice, a  krastavčiće na krupnije komade. I sir  isecite na manje, tanke komade, pa sve pomešajte. Sjedinite pavlaku i majonez, sve izmešajte i odaberite da li ćete salatu posuti proprženim susamom ili seckanom mirođijom.

Potrebno

  • 1 konzerva kukuruza šećerca,
  • 2 krompira,
  • 150 g praške šunke,
  • 3 kisela krastavčića,
  • 200 g kačkavalja,
  • 300 ml Dijamant Classic majoneza,
  • 200 g kisele pavlake,
  • 100 g susama,
  • malo sveže mirođije
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap