Sendviči sa kroasanima, grilovanim tikvicama,grilovanim čerijem i mocarelom

Priprema:

Presecite korasane na pola i premažite ih Omegol margarinskim namazom. 

Tikvice isecite na tanke šnite uz pomoć noža za sir. Položite ih zajedno sa čerijem na neprijanjajući gril tiganj i pecite dok ne porumene sa svih strana strane. Začinite po ukusu

Na donju krišku korasana, preko mararina položite tikvice, preko njih mocarelu nasečenu na šnite, a preko mocarele paradajz pa preklopite.

Sendvič momentalno služite.

Sastojci:

  • 4 kroasana
  • 1 Omegol margarinski namaz
  • 250g čeri paradajza
  • 2 male ili jedna srednja zelena tikvica
  • 250g mocarele
  • so i biber
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap