Priprema

Pomešati majonez i pavlaku, pa podeliti na tri dela. U prvi deo dodati rendana jaja, 5 seckanih krastavčića i malo mlevenog bibera. U drugi deo dodati seckanu šunku, kečap i malo origana. U treći deo dodati izgnječeni feta sir, rendani trapist i dva iseckana krastavčića.

Tri lista oblande nafilovati različitim filovima. Poslednji list oblande treba da bude premazan trećim nadevom. Oblandu ukrasiti listovima peršuna. Takođe se može napraviti i u obliku okrugle torte – u tom slučaju, listove oblandi iseći na krugove.

Potrebno

  • 400 ml Dijamant Classic majoneza
  • 4 dl kisele pavlake,
  • 4 barena jajeta
  • 7 kiselih krastavčića
  • biber
  • 300g stišnjene šunke
  • 4 kašike Dijamant kečapa
  • origano
  • 150 g feta sira
  • 150 g trapista
  • 3 lista oblande
  • malo svežeg peršuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom