Špagete od tikvica:

Sastojci za sirovi veganski sos od oraha:

  • 25g sušenog paradajza
  • 3 urme
  • 50g oraha
  • čen belog luka
  • mala grančica ruzmarina
  • pola šargarepe
  • pola stabljike celera
  • četvrtina crvene paprike
  • pola crvenog luka
  • 225g čeri paradajza
  • nastrugana korica i sok pola limuna
  • manja veza peršuna
  • kašičica Dijamant Način začina za ribu

Sastojci za sirovi veganski sos od paradajza:

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap