Priprema

1. Skuvati i izgnječiti veći krompir, pa ga pomešati sa tunjevinom. Dodati limunov sok, kašiku majoneza, mleveni biber i so po ukusu i dobro umesiti.
2. Staviti na činiju i oblikovati vekne. Spolja premazati majonezom i posuti sitno iseckanim tvrdo kuvanim jajetom, pomešanim sa peršunovim listom.
3. Ukrasiti krastavcima i paradajzom isečenim na kolutove i maslinkama.
Prijatno!

Potrebno

  • 1 konzerva tunjevine
  • 1 jaje
  • 1 krompir
  • 1 Dijamant kiseli krastavčić
  • 1 paradajz
  • 1 limun
  • Dijamant classic majonez
  • peršunov list
  • nekoliko Dijamant maslinki
  • mleveni biber
  • so
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap