Priprema

Testeninu i zamrznuto povrće skuvati, ocediti i ohladiti. Sve sastojke sjediniti sa majonezom. Dodati začine po ukusu.

Napomena: ukoliko se koriste testenine bez jaja, ova salata se može pripremati i u vreme posta.

Potrebno

  • 300 ml Light majoneza,
  • 400 g zamrznutog povrća (kukuruz šećerac, grašak, šargarepa),
  • 200 g testenine-mašnice,
  • začini po ukusu.
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap