Priprema

Zagrejati rernu na 175 stepeni. Podmazati  dugačku formu kao za srneća ledja

Izmešati braon šećer i cimet zajedno

Izmiksirati margarin sa šećerom. Dodavati jaja jedno po jedno. Dodati i vanillin šećer.

Spojiti brašno, prašak za pecivo i dodati u prethodnu masu. Sipati polovinu mase u formu.

I sipati polovinu jabuka i braon šećera. Staviti drugu polovinu mase i na vrh opet staviti jabuke i braon šećer.

Peći 30-40 min.

Potrebno

  • 60 g žutog šećera
  • 5 g cimeta
  • 150 g šećera
  • 100 g Dijamant margarina s maslacem
  • 2 jaja
  • 1 vanilin šećer
  • 300g brašna
  • 10g praška za pecivo
  • 100g mleka
  • 1 veća jabuka očišćena i iseckana
izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom