Cake pops by Poslastičar

Priprema:


Odvojiti jaja i ulupati belanca sa šećerom. U to dodati: brašno, žumanca, istopljen margarin, mleko i prašak za pecivo.

Masu staviti na pleh i peći na 180 C, 10 min.

Kada se ohladi, pečeni biskvit izmrviti rukom u posudu za mešanje. Dodati čokoladni krem i mleko i sve dobro izmešati. Ako je masa suviše tvrda i suva, dodati još malo mleka.

Od dobijene mase formirati kuglice i staviti ih na štapiće, a potom umakati u otopljenu crnu ili belu čokoladu.

Dok se čokolada ne stegne, uvaljati u kokos ili čokoladne mrvice.

Sastojci:

  • 3 jajeta
  • 150 gr šećera
  • 90 gr brašna
  • 100 gr Dijamant Dijavit margarina
  • 1 prašak za pecivo
  • 100 gr čokoladnog krema
  • 100 ml mleka
  • 300 gr bele ili crne (otopljene) čokolade
  • kokos ili čokoladne mrvice za dekorisanje

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap