Priprema

Zamesiti testo i ispeći koru u odgovarajućoj formi za tart.

Izmiksirati šećer, jaja, sir i dodati seckane višnje. Staviti na pečenu koru i peći na 170 stepeni 12 min.

Potrebno

Sastojci za koru:

  • 50g Dijamant margarina s maslacem
  • 100g šećera
  • 30g otopljene čokolade
  • 1 jaje
  • Vanilin šećer
  • 250g brašna
  • Prstohvat soli

    Sastojci za fil:

  • 225g krem sira
  • 100g šećera
  • 1 jaje
  • 100 g seckanih višanja
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap