Kolač sa lisnatim testom, bademom i jabukama – štrudla by Poslastičar

Priprema:

Torta:

Margarin zagrejati i preliti preko očišćenih i iseckanih jabuka. Dodati šećer, griz, cimet, suvo grožđe, badem i sve dobro izmešati.

Vanil Krem:

Mleko, šećer i margarin prokuvati. Gustin razmutiti u malo hladne vode I dodati ovu smesu u jaja. Kada mleko prokuva sipati uz neprestano mešanje I ostaviti da se ohladi. Služiti štrudlu uz sladoled od cimeta.

Savet poslastičara kako da vam ova štrudla bude savršena

Sastojci:

Štrudla:

1 pakovanje lisnatog testa
1 kg jabuka
100g šećera
20g griza
5g cimeta
30g suvog groždja
30g badema
100g Dijamant margarina sa ukusom vanile
1 jaje za premazivanje

Vanil krem:

300g mleka
30g šećera
30g Dijamant margarina sa ukusom vanile
30g gustina
4 žumanca

Kako da ne napravite grešku ili na šta treba obratiti posebno pažnju!

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap