Priprema

Kora:

Pahuljice lagano propržiti u rerni. Kada se prohlade spojiti ih sa ostalim sastojcima.

Dobro izmešati i staviti na dno odgovarajuće forme.

Fil i nadevanje:

Posebno otopiti crnu i belu čokoladu.

Želatin potopiti u hladnu vodu.

Slatku pavlaku umutiti sa šećerom, u to umešati krem sir i želatin.

Masu podeliti na dva dela i umešati čokoladu.

U formu naizmenično stavljati crni i beli krem, da kolač izgleda prošarano.

Ostaviti da se stegne i ukrasiti po želji.

Sastojci:

Kora

50g Dijamanta S maslacem

200g ovsenih pahuljica

100g mlevenih lešnika

100g čokolade

Fil

 

0,75l slatke pavlake

20g želatina

200g crne čokolade

200g bele čokolade

100g šećera

300g krem sira

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap