Priprema

Nalupati belanac sa šećerom i umešati belo vino i kukuruzno brašno. Masu razmazati na papir za pečenje i peći oko 20 min na 160 stepeni.

Voće staviti da kuca sa šećerom i ne treba puno mešati da voće ostane celo.

Gustin razmutiti sa malo hladne vode i dodati u prokuvalo voće.

Sve kuvati par minuta i ohladiti. Nalupati 300g slatke pavlake sa 30 g šećera

Sastojci:

Kora

  • 5 belanaca
  • 300g šećera
  • 1 kašika kukuruznog griza
  • 1 kašika belog vina

Šumsko voće

  • 250g mix šumsko voće
  • 50g šećera
  • 25g gustina
Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap