Tartar sos

Sos na bazi majoneza uz prirodni dodatak fermentisanih krastavaca i odabranih začina.

Prikladan kao prilog uz sve vrste hladnih i toplih jela, mesa, povrća, sendviča, kao i za pripremu salata.

Tartar sos

Sos na bazi majoneza uz prirodni dodatak fermentisanih krastavaca i odabranih začina.

Prikladan kao prilog uz sve vrste hladnih i toplih jela, mesa, povrća, sendviča, kao i za pripremu salata.

Pravi izbor za sve koji vole intenzivniji ukus

Tartar sos je pravi izbor za sve koji vole intenzivniji ukus. Panirani specijaliteti – karađorđeva i bečka šnicla, panirani riblji štapići, ali i domaća jela poput pohovanih pečurki, tikvica, karfiola, biće slasniji i niko neće moći da im odoli uz ovaj preliv. Dijamant Tartar sos pripremljen na bazi majoneza uz prirodni dodatak fermentisanih krastavaca i odabranih začina, učiniće vaše posluženje poput specijaliteta iz restorana.

Hranljive vrednosti
Energija
1989 kJ
(483 kcal)
Masti
52 g
zasićene masne kiseline 6,5 g
Ugljeni hidrati
2,9 g
Šećeri
1 g
Proteini
0,9 g
So
1,6 g

Pakovanje

Vaš omiljeni Tartar sos možete pronaći u pakiranjima od: 90 g i 270 g

Recepti pripremljeni sa našim proizvodima
Dijamant kuhinja
Uskršnji recepti
Kad ljubav zamiriše – u novom pakovanju
Pročitajte recept
Namaz od pečenih paprika
Namaz od pečenih paprika i fete
Pročitajte recept
Pesto od graška
Pesto od graška
Pročitajte recept
izabrani-proizvod-godine-02

Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap

izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap
moj-izbor-01
Kompanija Dijamant dobitnik priznanja „Moj izbor“ po 15. put zaredom