Priprema:

Kora:

Jaja izmiksirati sa šećerom i umešati brašno i prethodno otopljeni margarin. Ispeći tanku koru.

Fill:

Pavlaku izmiksirati sa šećerom i dodati krem sir. Želatin istopiti u malo vode. Slatku pavlaku umešati u sir.

Na ispečenu koru staviti pastu od pistaća pomešanu sa keksom i ostaviti da se malo stegne. Na to staviti gotov krem i ostaviti da se stegne 2 sata u frizideru.

Sastojci:

Kora:

3 jaja

80 g šećera

80 g brašna

50 g Dijamant Classic margarina

30 gr pistaća

Fil:

500 g slatke pavlake

300 g krem sira

150 g šećera

10 g želatina

100 g paste od pistaća

50 g mlevenog keksa

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap