Vanil kiflice by Poslastičar

Priprema:


Zamesiti testo od svih sastojaka i ostaviti da se stegne i odmori u frižideru.

Od ohlađenog testa kidati komadiće i od njih praviti oblik polumeseca. Prekriti pleh papirom za pečenje i na njega ređati kiflice. Tako peći 7-8 min, na temperaturi od 180c.

Nakon što se ohlade, uvaljajte kiflice u šećer u prahu i uživajte u poslastici!

Sastojci:

  • 350 gr Dijamant Expert margarina
  • 500 gr brašna
  • 40 gr mlevenog badema
  • 60 gr mlevenih oraha
  • 1 jaje
  • 1 kesica vanilin šećera
  • 80 gr šećera u prahu
  • dodatno – šećer u prahu za posipanje

Novosadski sajam nagrade

Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Novosadski sajam nagrade
Kompaniji Dijamant dodeljene prestižne nagrade na 92. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu
izabrani-proizvod-godine-02
Dijamant, član Fortenova grupe, dobitnik prestižnog priznanja „Izabran proizvod godine 2025” u dve kategorije – majonez i kečap